türkiyeden almanyaya ev taşıma

Wiki Article

yurtdışına ev taşıma fiyatları

SIR LOJİSTİK'LE GÜVENLİ ULUSLARARASI TAŞIMA

Türkiye’den Almanya’ya Aile Taşıma
Türkiye’den Almanya’evet ocak kesinlikle taşınır? Bunların meşru hamuleümlülükleri neler? İlk bilmemiz gereken mevzular beyninde arazi almaktadır. Ne eşyalar götürülür ne eşyalar taşınılamaz bunları yavuz bir şekilde bilmek gerekmektedir. Bunlar ;
Taşınan eşyalar, esaslı ve kusursuz bir şekilde paketlenmelidir.
Uzun sürede bozulmayacak olan gıdalar, sıvı ürünler, semtıcı maddeler taşınabilir. Lakin güdük sürede bozulacak besin vb. eşyaları taşıyamamaktasınız.
Koli ve kutuların üstüne, paketlerin içerisindeki eşyalar yalnızca tenha listelenmelidir.
Uluslararası geçişte haram olan maddeler nasıl eşyaların arasına konulmamalıdır.
Hacimleri faziletli, boyutları ziyade olan eşyalar sadece karayolu mutavassıtlığı ile taşınmaktadır.
Taşınacak olan eşyalar ne ülkeye gidecekse o konsolosluktan evet da ilçiliklerinden vacip bütün izin belgeleri çıanaçılmalıdır.
Eşyalarınızın taşındığı çatlakç CBP formuna ve sair izin belgelerine sahip olmalıdır. Menfi takdirde taşıma davranışlemi gerçekleşmez.
Türkiye’den Almanya’ya Ev bark Taşıma Fiyatları
Türkiye’den Almanya’ya taşıma fiyatları gideceği yere bakılırsa değişiklik göstermektedir. yurtdışına Zati eşya taşıma Öncelikle taşınacak eşyaların niteliğine ve niceliğine bakarak bir fiyatlandırma dokumalmaktadır. şu demek oluyor ki yurtdışına Zati eşya taşıma taşınacak eşyaların kırılabilir evet da kırılamaz olması, nazarıitibar edilmesi gereken durumları basar önüne düzenınarak eşyaların boyutu ve ağırlığı da hesaba sertlmaktadır. Taşınacak olan eşüstın hacmine için de fiyat bileğteamülebilir. Doğrusu taşınacak olan tekmil eşyerın hacmi yekta yek hesaplanır. Arabanın hacmine gereğince yerleştirilip bedel belirlenir. Eşyalarınızın hacminin kaç bulunduğunu hacim hesaplama programımızı kullanarak öğrenebilirsiniz. Mutavassıtn hacmi 14-22 metreküptür. Eşyalarınızı uluslararası evden eve nakliyat ile taşırsanız maksimum 14 gündüz içinde eşyalarınız güvenle evinize taşınır.
1+1 Hane Taşıma Yükselmekı: 1.500 €-1.900 € beyninde bileğmedarımaişetmektedir.
2+1 Ev bark Taşıma Yükselmekı: 2.000 €-2.400 € arasında değhizmetmektedir.
3+1 yurtdışına ev taşıma fiyatları Ev Taşıma Ederı: 2.500 €-3.000 € beyninde bileğnöbetmektedir.

Report this wiki page